Företagsevent

Är ni ett företag och vill göra något klurigt tillsammans och samtidigt få frisk luft? I så fall kan LundaJakten vara ett alternativ! Ryggsäckarna inom en jakt är identiska, vilket innebär att man kan tävla mot varandra i mindre grupper. Ta tiden som det tar för grupperna att gå hela rundan. För varje ledtråd som används lägger man på 15 minuter. Kortast tid vinner! Med det här upplägget går man ut med tio minuters mellanrum. Vill man hellre ta det lugnt och kanske äta lunch eller fika i mitten av rundan så kan man gå ut samtidigt och använda båda Lundajakterna. Det finns gott om restauranger och fikaställen längs jakterna som går centralt, och varför inte fira bedriften på Grand hotells restaurang när ni lämnar in ryggsäckarna?

Kontakta oss via mejl (lundalek@yahoo.com) för bokningsförfrågan. Vi har sju ryggsäckar för LundaJakten 1 – varav två är på engelska – samt fem ryggsäckar för LundaJakten 2. Betalning mot faktura går bra.

Nu har vi även dragit igång LundaSkattJakten för stora grupper. Här är upplägget ett annat – ingen ryggsäck, ingen specifik runda – men många klurigheter i Lunds innerstad! Har ni inte så mycket tid kan detta vara ett alternativ. Vi räknar en timme plus tid för samling och instruktioner till den här aktiviteten. Kontakta oss för mer information!